top of page

Nová éra


V roce 2019 se hodně prorokovalo o roku 2020 jako o přicházejícím novém začátku, o novém období, o přechodu k nové éře. Teď už je zřejmé, že jsme přešli hranici, že jsme v novém světě, na další stránce Božího kalendáře, kdy Bůh volá lidi tak hlasitě k sobě. My jsme vešli a s Boží pomocí i projdeme jakýmkoliv údolím rozhodnutí, stínu smrti, jakýmkoliv bojem posledních časů a této nové éry, kdy se zjevuje uprostřed temnoty Boží sláva a tak mocná a veliká jeho láska k lidstvu.


Přemýšlela jsem o Božím kalendáři podle egyptských ran. Nikde není uvedeno, jak to dlouho všechno trvalo, jaké bylo časové období, než mohli izraelci vyjít z Egypta. Jsou tam "jenom" ty události, které se děly. Na světě se dějí události, které určují, kde jsme v Božím časování.


Nestojíš ve svém životě na nějakém takovém rozhodujícím bodě? Nezasekl jsi se na nějakém místě, protože jsi nevstoupil do nějakého Božího plánu, do nějaké události, do nějakého pokání, do nějakého posunu, do nějakého vztahu, nebo naopak do nějakého prořezávání, kterým můžeš otevřít novou éru ve svém osobním životě? Nečekáš na Boha, zatímco on čeká na tebe?

Naplnil se čas. (Marek 1:15)
18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page