top of page

Odkazy na téma: Křesťanské čarodějnictví


Galatským 3:1-10 Ó, nerozumní Galaťané, kdo vás očaroval, vás, kterým byl před očima vykreslen Ježíš Kristus ukřižovaný? Toto jediné se chci od vás dovědět: Přijali jste Ducha na základě skutků Zákona, nebo na základě slyšení víry? To jste tak nerozumní? Začali jste Duchem, a nyní dokončujete tělem? Tolik jste vytrpěli nadarmo? Jestliže to skutečně bylo nadarmo! Tedy ten, který vás vystrojuje Duchem a působí mezi vámi mocné věci, činí tak na základě skutků Zákona, nebo na základě slyšení víry? Je tomu jako s Abrahamem: ‚uvěřil Bohu a bylo mu to počteno za spravedlnost.‘ Vězte tedy, že ti, kdo jsou z víry, jsou synové Abrahamovi. Písmo předvídalo, že Bůh ospravedlní pohany na základě víry; dopředu oznámilo Abrahamovi: ‚V tobě budou požehnány všechny národy.‘ Takže ti, kdo jsou z víry, docházejí požehnání s věřícím Abrahamem. Neboť všichni ti, kteří jsou ze skutků Zákona, jsou pod prokletím, neboť je napsáno: ‚Proklet je každý, kdo nezůstává ve všem tom, co je napsáno v knize Zákona, aby to činil.‘

Ukázka: Křesťanství není soubor pravidel. Jakmile to zredukujeme na to, ztratíme vizi kříže, což je moc Boží.



Ukázka: Jestli tě ďábel nemůže přimět přestat sloužit Kristu, bude se ti snažit dát falešného Krista.

Jsou lidé, kteří klamou jiné lidi, a jsou v tom úspěšní, protože jim dávají to, co ti lidé chtějí a říkají jim to, co lidé chtějí slyšet. A ti lidé pak klamou sami sebe. Sice vidí varovná znamení, ale ignorují je, protože ten sebeklam se stává cestou, jak získat to, co chtějí.

My můžeme smíchat teologii o skutcích a milosti. Můžeme smíchat judaismus s křesťanstvím. Můžeme smíchat ducha s tělesností nebo duševností. A skrze tu smíšeninu přichází to falešné.

Jediný důvod, proč falešná proroctví a křesťanské čarodějnictví v církvi existuje je, že lidé ve vedení dávají lidem, které vedou, přesně to, co ti lidé chtějí.

Jestli vnímáte vevnitř, že něco je špatně, tak nenechte svou spřízněnost, sympatičnost, vztah s tou osobou, ztotožňováním se s jejím příběhem nebo minulostí, nenechte jejich podobnost, aby vás přesvědčili, abyste se nezabývali tím, co je uvnitř nich.

Ďábel prospívá z nejednoznačnosti.

Ti, kteří se ženou za mocí, namísto toho, kdo je zdrojem veškeré moci, tito se stanou obětí falešných učení.

Tam, kde existuje tělesnost, tam jsou plody těla takové, jako materialismus, touha být přijímán, a to i u širokého publika.

Skutky těla z Galatským 5 chodí pospolu.

Netolerujte čarodějnictví. Proč jste to dovolili?

My musíme rozpoznat, zda prorok proudí v duchu Božího království, či ne.

Jen proto, že osoba, která drží mikrofon říká: “Ježíš”, to neznamená, že oslavuje Ježíše.

Jak tedy poznáte rozdíl mezi pravým a falešným? Stravte kvalitní čas s tím pravým.

Chráníme kulturu, nebo chráníme Boží království?


Časování videa:

Učení o otevírání třetího oka:

Astrální projekce:

Astrologie a horoskopy:

Jóga:

Univerzalismus = všechny cesty vedou k Bohu:

Meditace, vyprazdňování mysli:

Tarotové karty, andělské tabulky…

Test osobnosti:

Zneužívání služeb (pro moc, nebo peníze), vkládání rukou:

Jak rozeznat zdroj projevů:

Prorocké čarodějnictví + andělská navštívení:

Modlitby za vysvobození:
















20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page