top of page

Vakcína a čip?


A bylo jí dáno, aby vložila ducha do obrazu té šelmy, takže obraz šelmy promluvil a způsobil, aby byli zabiti všichni, kteří se nepokloní obrazu šelmy. A působí, aby všem, malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům, byl dán cejch na pravou ruku nebo na čelo a aby nikdo nemohl kupovat ani prodávat, leda ten, kdo má cejch: jméno šelmy nebo číslo jejího jména. (Zjevení 13:15-17)

V souvislosti se světovou situací ohledně viru se objevuje hodně článků, názorů a dokonce i proroctví ohledně čipů ve vakcíně. Bible ale mluví o označení na čele nebo pravé ruce v období, kdy na zemi bude už aktivní Antikrist.


Nikdo ti nezabrání být spasený, pokud spasený chceš být. Je to dobrovolné rozhodnutí. Stejně tak přijetí toho posledního čipu bude čistě dobrovolné. Bude to výraz uctívání satana, a bude to obrazem toho, že satan je tvůj pán (nebo nákup a prodej, nebo pohodlí, zaopatření, bezpečí... cokoliv bude navázáno na ten čip).


Bude to vlastně jenom důsledek dlouhodobého postoje srdce člověka. Bude to jenom další rozhodnutí člověka postavit se proti Bohu, bez Boha. Bude to něco přirozeného pro pyšného člověka, který žije v hříchu a miluje hřích.


Stejně jako žena sedící na šelmě má na svém čele nápis, který jenom odráží její nitro, její skutky, její postoje...


... na svém čele měla napsané jméno: ‚Tajemství, Babylon, ten veliký, matka smilnic a ohavností země.‘ (Zjevení 17:5)
46 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page